I thjeshtë në përdorim

Shkarkohet në Play Store dhe mund të fillosh ta përdorësh menjëherë. Në pak minuta uploadon listën e artikujve dhe filloni shitjen.

Kurse dhjetra orë në javë

Falë një kontrolli të saktë të shitjeve dhe blerjeve, ti do të dish në çdo çast se sa gjendje ke në dispozicion të secilit produkt. Do të shmangësh gabimet njerëzore gjatë numërimit si dhe mungesat në stok.

Ul kostot

Mobi punon në celularin tënd, duke zëvendësuar të gjitha pajisjet hardware si kompjuteri, lexuesi i barkodeve, linjën fikse të internetit, etj.
Mobi kushton vetëm 5 Euro/muaj për përdorues.android

Raporte live

Lista e shitjeve | Lista e blerjeve | Arkëtimet e ditës | Gjendja e inventaritMenaxhim i shpejtë i inventarit

Mobi punon në celularin tënd, duke zëvendësuar të gjitha pajisjet hardware si kompjuteri, lexuesi i barkodeve, linjën fikse të internetit, etj.

Pavarësisht llojit të biznesit, Mobi do të shpejtojë ditën tënde të punës.

Mund të shtosh artikuj të rinj me lehtësi, duke skanuar barkodin dhe plotësuar të dhënat.

Keni disa mijëra artikuj? Në Mobi importohen menjëherë nga exceli/google sheet.

iphone


iphone

Menaxhim i shpejtë i shitjeve

Shitjet në Mobi regjistrohen shpejt duke skanuar barkodin e artikullit me kamerën e celularit tënd ose duke kërkuar përshkrimin e artikullit.Integrim me aplikacione të tjera

Mobi punon në celularin tënd, duke zëvendësuar të gjitha pajisjet hardware si kompjuteri, lexuesi i barkodeve, linjën fikse të internetit, etj.

Mobi sinkronizon të dhënat automatikisht me programin e kontabilitetit Alpha.

Mobi do të dërgojë të dhënat automatikisht në sistemin e Fiskalizimit, sapo ky sistem të jetë live.

android


android

Raporte live

Lista e shitjeve | Lista e blerjeve | Arkëtimet e ditës | Gjendja e inventaritiphone

Menaxhim i shpejtë i inventarit

Mobi punon në celularin tënd, duke zëvendësuar të gjitha pajisjet hardware si kompjuteri, lexuesi i barkodeve, linjën fikse të internetit, etj.

Pavarësisht llojit të biznesit, Mobi do të shpejtojë ditën tënde të punës.

Mund të shtoni artikuj të rinj me lehtësi, duke skanuar barkodin dhe plotësuar të dhënat.

Ke disa mijëra artikuj? Në Mobi importohen menjëherë nga exceli/google sheet.iphone

Menaxhim i shpejtë i shitjeve

Shitjet në Mobi regjistrohen shpejt duke skanuar barkodin e artikullit me kamerën e celularit tënde ose duke kërkuar përshkrimin e artikullit.android

Integrim me aplikacione të tjera

Mobi punon në celularin tënd, duke zëvendësuar të gjitha pajisjet hardware si kompjuteri, lexuesi i barkodeve, linjën fikse të internetit, etj.

Mobi sinkronizon të dhënat automatikisht me programin e kontabilitetit Alpha.

Mobi do të dërgojë të dhënat automatikisht në sistemin e Fiskalizimit, sapo ky sistem të jetë live.Përse Mobi?

3 hapa që mund të merrni tani për të punuar me Mobi


1. Shkarko Mobin nga PlayStore. Fillo ta përdorësh sot direkt në celularin tënd.
2. Hidh listën e produkteve nga excel/google sheet në Mobi.
3. Fillo të shesësh në pak minuta.